Re: buildbot failure in on svn-warnings

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: buildbot failure in on svn-warnings

Greg Stein-4
With the move off of hemera, we're missing packages. I'm working on that, along with a few changes to the svn-warnings buildbot code (simplifying, so far).

On Tue, Nov 29, 2016 at 7:45 PM, <[hidden email]> wrote:
The Buildbot has detected a new failure on builder svn-warnings while building . Full details are available at:
    https://ci.apache.org/builders/svn-warnings/builds/1687

Buildbot URL: https://ci.apache.org/

Buildslave for this Build: bb_qnode4_ubuntu

Build Reason: forced: by IRC user <gstein> on channel #svn-dev: None
Build Source Stamp: HEAD
Blamelist:

BUILD FAILED: failed Configure

Sincerely,
 -The Buildbot




Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: buildbot failure in on svn-warnings

Daniel Shahaf-2
Greg Stein wrote on Tue, Nov 29, 2016 at 20:40:30 -0600:
> With the move off of hemera, we're missing packages. I'm working on that,
> along with a few changes to the svn-warnings buildbot code (simplifying, so
> far).

Ping?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

RE: buildbot failure in on svn-warnings

Bert Huijben-5
In reply to this post by Greg Stein-4

                Hi Greg,

 

For now I disabled the

              '--with-berkeley-db',

              '--with-sasl',

              '--with-libmagic',

in our buildbot configuaration to have the build pass.

 

Can you re-enable these once the missing packages are installed?

(Is there some issue where I can add this information?)

 

                Bert

 

From: Greg Stein [mailto:[hidden email]]
Sent: woensdag 30 november 2016 03:41
To: [hidden email]
Subject: Re: buildbot failure in on svn-warnings

 

With the move off of hemera, we're missing packages. I'm working on that, along with a few changes to the svn-warnings buildbot code (simplifying, so far).

 

On Tue, Nov 29, 2016 at 7:45 PM, <[hidden email]> wrote:

The Buildbot has detected a new failure on builder svn-warnings while building . Full details are available at:
    https://ci.apache.org/builders/svn-warnings/builds/1687

Buildbot URL: https://ci.apache.org/

Buildslave for this Build: bb_qnode4_ubuntu

Build Reason: forced: by IRC user <gstein> on channel #svn-dev: None
Build Source Stamp: HEAD
Blamelist:

BUILD FAILED: failed Configure

Sincerely,
 -The Buildbot


 

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: buildbot failure in on svn-warnings

Daniel Shahaf-2
Note also that the latest svn-warnings build results are a false
negative: the build is green, even though the 'configure' step had
output on stdout and the 'make' step on stderr.  That should have caused
the build to turn yellow (warnings).